Liity postilistalle

Liittymällä postilistalle saat tietoa yritykseni Hyvissä Käsissä ajankohtaisita tarjouksista, tapahtumista ja koulutuksista. Jaan sinulle myös tietoa ja vinkkejä kokonaisvaltaisen hyvinvointisi tueksi. Olet sydämellisesti tervetullut seuraamaan kirjoituksiani!

Liity postilistalle

Liittymällä postilistalle saat tietoa yritykseni Hyvissä Käsissä ajankohtaisita tarjouksista, tapahtumista ja koulutuksista. Jaan sinulle myös tietoa ja vinkkejä kokonaisvaltaisen hyvinvointisi tueksi. Olet sydämellisesti tervetullut seuraamaan kirjoituksiani!

Ajanvaraus 040 516 8075 Jaana Hotakainen jaanan@hyvissa-kasissa.fi

Voiko tulevaisuutta ennustaa?

Olen tehnyt selvänäkijänä ja tarot-tulkitsijana töitä yli viidentoista vuoden ajan. Tänä aikana olen havainnut, miten ennustaminen on muuttanut muotoaan pikkuhiljaa.  Nykyään ei juurikaan käytetä enää sanaa ennustaminen.  Se korvataan usein sanalla kanavoiminen tai selvänäköinen kanavoiminen. Myöskin ennustajan “tittelistä” ollaan luopumassa ja tästä ammatinharjoittajasta käytetään  mieluummin nimitystä selvänäkijä, tulkitsija, kanavoija, näkijä tai henkinen opastaja.

Tulevaisuuden ennustaminen on mielestäni hyvin haastavaa näinä aikoina, kun koko maailma muuttuu ja kehittyy hurjaa vauhtia eteenpäin. Elämä on kovin hektistä nykyään. Tilanteet vaihtuvat niin nopeasti, ettei perässä tahdo enää pysyä.  On paljon muuttuvia tekijöitä, jotka saattavat yhtäkkiä kääntää elämän suuntaa. Tämä on mielestäni  yksi syy siihen, miksi tulevaisuuden ennustaminen on vaikeaa. Toki syitä on muitakin. Tässä artikkelissa kerron siitä, miten ennustamisesta on siirrytty selvänäköiseen kanavoimiseen. Tietoni perustuu omiin kokemuksiini ja niihin oppeihin, joita olen saanut muiden ammattitaitoisten näkijöiden koulutuksissa.

Tulevaisuuden ennustaminen ennen 2000-lukua

Vanhassa ajassa, jota elettiin ennen 2000-lukua, uskottiin, että ennustamisen taito oli vain tietyillä valituilla henkilöillä. Ennustajat saattoivat kertoa hyvinkin tarkkaan asiakkaalle, mitä tulee tapahtumaan. Nämä “gurut” antoivat tarkkoja ohjeita ja saattoivat jopa ennustaa sairauksia, onnettomuuksia ja kuolemia. Tämän kaltaiset ennustukset olivat hyvin vahvoja ja asiakasta manipuloivia. Ei ihme, että nykyäänkin moni vielä pelkää selvänäkemistä, eikä uskalla tulla näkijän istuntoon. Monilla on vieläkin pelkoja siitä, että ollaan jollain lailla pahojen voimien kanssa tekemisissä. Ja siitähän tänä päivänä selvänäköisessä kanavoinnissa ei ole ollenkaan kysymys. Viestejä välitetään aina puhtaasta valosta ja rakkaudesta.

Selvänäkeminen uudessa ajassa 2000-luvun alun jälkeen

Uudessa ajassa, johon olemme 2000-luvulla siirtyneet, vallitsee erilaiset rakkaudelliset lait kuin vanhassa ajassa. Nämä lait eivät enää salli sairauksien, onnettomuuksien eikä kuolemien ennustamista asiakkaalle. Asiakkaalle keskitytään antamaan parantavaa tukea ja opastusta. Asiakasta autetaan ottamaan vastaan hänelle tarkoitettuja eteenpäin opastavia viestejä.

Uudessa ajassa tiedämme myös, ettei selvänäköisyys ole vain tiettyjen harvojen ja valittujen “gurujen” taito. Uskon, että  meillä  kaikilla on intuitiivisia kykyjä ja taitoja. Oma herkkyys vastaanottaa asioita ja aistia energioita on erityisen tärkeää. Jokaisella on tietysti oma tahto ja valinnan vapaus tässäkin asiassa. Voi ottaa taidot käyttöön tai kieltää ne kokonaan.

Uskon kuitenkin siihen, että jokainen voi halutessaan kehittää näitä taitojaan. Nykyään on todella paljon mahdollisuuksia opetella uusia intuitiivisia työskentelymuotoja. Jos haluaa kehittää itseään näissä asioissa,  tietoa ja koulutusta löytyy todella paljon. Vaikka selvänäkemisen taito olisikin jo sinänsä vahvaa, on mielestäni silti hyvä hakea lisää tietoa ja oppia perustekniikoista ja eettisistä perusperiaatteista. Omia taitoja ja kykyjä on turvallista vahvistaa ryhmässä samanhenkisten ihmisten kanssa ammattitaitoisen näkijän ohjauksessa.

Vapaan Tahdon Laki

Selvänäköisissä kanavoinneissa on erityisen tärkeää ottaa myös huomioon ihmisen Vapaan Tahdon Laki. Jokaisella ihmisellä on oikeus päättää itse omista asioistaan ja näin ottaa myös itse vastuu omista valinnoistaan ja teoistaan. Kukaan toinen ei voi puuttua toisen ihmisen elämän polkuun ja oppimisen paikkoihin.

Selvänäkijä ei koskaan saisi tehdä ratkaisuja asiakkaan puolesta. Selvänäkijä voi auttaa asiakasta katsomaan tilannetta eri näkökulmista ja ohjata näkemään niissä piilevät mahdollisuudet. Asiakkaalle pyritään kanavoimaan rakkaudellisia eteenpäin vieviä viestejä. Asiakkaan tulisi tuntea istunnon jälkeen olonsa sekä voimaantuneeksi että uutta uskoa ja luottamusta elämäänsä saaneena.

Olisihan se toki helppoa, kun joku toinen sanoisi, miten elämäsi tulee menemään ja mitä sinun pitäisi tehdä. Itse jokaisen on kuitenkin löydettävä vastaukset sisimmästään niin kliseiseltä ja tylsätä kuin se kuulostaakin.  Joskus on vain kompuroitava kivisellä tiellä ja noustava taas ylös ja jatkettava matkaa. Siinä hetkessä toivon saavani olla sinulle avuksi. Haluan olla opastajasi ja kulkea kanssasi kappaleen matkaa, kunnes luottavaisesti jatkat elämääsi eteenpäin.

Ota siis rohkeasti yhteyttä mikäli kutsun kuulit!

Olet Hyvissä Käsissä:)

Valohalauksin,

Jaana Hotakainen
p. 040-5168075
jaanan@hyvissa-kasissa.fi
www.hyvissa-kasissa.fi

2019-04-25T11:44:42+00:0025.04.2019| Kategoriat:Henkinen kasvu, Selvänäkö|0 kommenttia

Kommentoi