Liity postilistalle

Liittymällä postilistalle saat tietoa yritykseni Hyvissä Käsissä ajankohtaisita tarjouksista, tapahtumista ja koulutuksista. Jaan sinulle myös tietoa ja vinkkejä kokonaisvaltaisen hyvinvointisi tueksi. Olet sydämellisesti tervetullut seuraamaan kirjoituksiani!

Liity postilistalle

Liittymällä postilistalle saat tietoa yritykseni Hyvissä Käsissä ajankohtaisita tarjouksista, tapahtumista ja koulutuksista. Jaan sinulle myös tietoa ja vinkkejä kokonaisvaltaisen hyvinvointisi tueksi. Olet sydämellisesti tervetullut seuraamaan kirjoituksiani!

Ajanvaraus 040 516 8075 Jaana Hotakainen jaanan@hyvissa-kasissa.fi

Miten minusta tuli selvänäkijä?

Tässä artikkelissa kerron hieman elämästäni ja niistä tärkeimmistä asioista ja tapahtumista, jotka johdattivat minua työhöni selvänäkijänä. Toivon, että avaamalla elämääni, voin auttaa sinua ymmärtämään omaa tietäsi henkisellä polulla. Haluan valaa sinulle rohkeutta kuunnella sydämesi ääntä ja uskallusta muuttaa asioita, jotka eivät enää toimi. Sinun tiesi on erilainen. Tämä on minun polkuni.

Miten minusta tuli selvänäkijä?

Minulta kysytään usein, olinko näkijä jo lapsesta asti? Aiemmin vastasin, etten ole ollut. Kun olen miettinyt asiaa tarkemmin ja palanut muistoissani lapsuuteeni ja nuoruuteni, voin todeta, että “Kyllä, olen ollut näkijä jo pienestä pitäen!”.

Lapsuuden ja nuoruuden kokemusten vaikutukset selvänäköisyyteeni 

Aistin lapsuuteni kodin ilmapiiriä tosi herkin tuntosarvin.  Elämä yrittäjäperheessä 1960 luvulla oli monin tavoin haasteellista. Vanhempani tekivät kovasti töitä perheen eteen. Huoli toimeentulosta, selviytymisestä ja isäni sairastumisesta toivat monenlaisia haasteita perheeseemme. Näiden asioiden keskellä minusta kehittyi herkkä ja hyvin selvätunteinen tyttö.

Kiinnostukseni paranormaaleihin ilmiöihin, ennustamiseen ja selvänäkemiseen heräsi todella voimakkaasti teini-iässä. Ahmin kaikki aiheeseen liittyvät kirjat pienestä kunnan kirjastostamme. Vanhemmilta salaa tutkin tätä näkymätöntä, mielenkiintoista maailmaa.

Olin teininä hyvin ujo ja arka tyttö. Tunsin usein, etten oikein kuulu joukkoon. Minun oli vaikea saada kavereita. Koin itseni monta kertaa hyvin yksinäiseksi. Koko nuoruuteni ja varhaisaikuisuuteni ajan pohdin hyvin syvällisiä asioita ja yritin löytää niihin vastauksia. Miksi olen täällä? Mikä minun tarkoitukseni on tässä elämässä? Mitä tapahtuu kuoleman jälkeen?

Aikuisuuden merkittävimmät kokemukset kohti selvänäkijän työtä

Nuorena aikuisena löysin ensimmäisen mieheni ja perustimme perheen. Hektinen arki, ruuhkavuodet ja oma ura varhaiskasvatuksessa veivät ajatukset ihan tavallisiin arkisiin asioihin. Henkisyys jäi taka-alalle.

Kolmenkymmenen vuoden rajapyykillä koin jonkinlaisen ikäkriisin. Sen seurauksena erosin miehestäni ja jäin yksinhuoltajaksi. Tuli uusia ihmissuhteita, jotka eivät kuitenkaan kauaa kestäneet. Elämä oli välillä todella rankkaa. Etsin vastauksia ja selityksiä elämääni, mutten löytänyt. Toivoin hartaasti kohtaavani samanhenkisiä ihmisiä. Kaipuu oli suuri jonnekkin, missä saisin levottomalle sielulleni rauhan.

Sitten ihan yllättäen alkoi mielessäni kyteä ajatus muuttamisesta takaisin kotiseudulleni Keski-Pohjanmaalle. Vetovoima oli niin vahva, etten voinut sille mitään. Samalla minua pelotti aivan suunnattomasti. Rohkeasti sydän pamppaillen hyppäsin uuteen ja tuntemattomaan. Ja sitten alkoi vihdoin ja viimein tapahtua!

Tapasin uusia ihania sielun siskoja ja veljiä. He osottautuivat minun maallisiksi henkisiksi oppaikseni. Vastauksia elämän suuriin mysteereihin alkoi pikkuhiljaa löytyä. Perustimme ystävien kanssa meditaatioryhmän. Järjestimme erilaisina henkisiä koulutuksia, kursseja ja tilaisuuksia. Tunsin, että olin juuri oikeassa paikassa oikeaan aikaan. Sieluni alkoi pikku hiljaa rauhoittua ja sain kokea vihdoinkin mielenrauhaa.

Selvänäkötaitoni saivat myös voimakkaan ja merkittävän sysäyksen eteenpäin. Tapasin numerologi tarot-tulkitsija Airi Ojan. Kävin hänen tarot-kurssillaan ja tiesin heti, että tämä on minun juttuni! Kortit veivät minut mennessään. Opiskelin kortteja ja niiden tulkintaa intohimoisella palolla. Pian aloin tekemään tulkintoja  myös asiakkaillekin. Sain positiivista palautetta tulkinnoistani, mikä innosti minua jatkamaan.

Henkiset asiat ja aikuisten ihmisten hyvinvoinnin tukeminen alkoivat yhä enemmän kiinnostaa minua. Kouluttauduin vakituisen työni ohella hierojaksi. Täydentävät hoitomuodot alkoivat vetää puoleensa ja opiskelin erilaisia energiahoitoja. Tiedon jano oli valtava. Luin  paljon alan kirjallisuutta ja kävin erilaisilla kursseilla.

Kolmenkymmenen vuoden työni varhaiskasvatuksessa oli tulossa määränpäähänsä.  Intuitioni oli jo pitkään viestittänyt, että jonakin päivänä tulen olemaan päätoiminen yrittäjä. Perustin vuonna 2008 yritykseni Hyvissä Käsissä, jossa työskentelin työni ohessa alussa vain muutamia tunteja viikossa.  Pian huomasin, että minun oli tehtävä valinta. Huomasin itsessäni työuupumisen merkkejä, mikä ei ollut ensimmäinen kerta pitkän työurani aikana. Tein rohkean valinnan ja kuuntelin sydämeni ääntä. Heittäydyin kokopäiväiseksi yrittäjäksi ja tässä sitä ollaan oltu jo kolme vuotta!

Ihmisten auttaminen

Autan selvänäön ja tarot-tulkintojen kautta ihmisiä löytämään vastauksia mieltä painaviin asioihin. Uskon siihen, että jokaisella on vastaukset itsellään. Sielu ja sydän kyllä tietää, mutta joskus on vain niin vaikea uskoa sieltä tuleviin viesteihin. En ratkaise asioita kenenkään puolesta, koska se työ on jokaisen itse tehtävä. Pyrin tuomaan ihmisille iloa, valoa ja uskoa elämään.

Selvänäkö-ja tarot-kanavoinneissa viestit tulevat minulle kuvien, sanojen ja erilaisten tuntemusten kautta. Uskon siihen, että kaikki elämässäni koetut asiat niin hyvät kuin huonotkin ovat valmentaneet minua selvänäkijän työhöni. Voin auttaa  ihmisiä paremmin, kun minulla on omakohtaisia kokemuksia monenlaisista elämäntilanteista.

Koen olevani henkinen herättelijä, opastaja ja rinnallakulkija. Tehtäväni on myös kouluttaa ihmisiä ympäri Suomen.  Vedän tarot-kursseja ja pidän enkeli- ja näkijäiltoja siellä, missä minua milloinkin tarvitaan.  Uutuutena on Oman Elämäsi Näkijä -koulutus, joka on puolen vuoden mittainen matka intuitiivisuuden, energioiden ja selvänäkemisen lähteille.

Kiitos sinulle, että jaksoit lukea tämän ensimmäisen kirjoitukseni loppuun saakka!  Tulevissa artikkeleissani saat tietoa ja vinkkejä siitä, miten vahvistat omaa intuitiotasi ja herättelet omaa sisäistä näkijääsi. Haluan auttaa ja opastaa sinua kulkemaan  varmemmin ja luottavaisemmin omaa henkistä tietäsi pitkin.

Valohalauksin,

Jaana Hotakainen

2019-04-09T15:08:57+00:0009.04.2019| Kategoriat:Henkinen kasvu, Selvänäkö|6 kommenttia

6 Kommentit

 1. Kaarina 09.04.2019 at 8:21 pm - Reply

  Kiitos tarinastasi💓

  • jaana 10.04.2019 at 8:36 am - Reply

   Kiitos Kaarina! Iloa, valoa ja runsautta elämääsi <3

 2. jouni 13.04.2019 at 7:31 am - Reply

  olet oikealla tiellä.oli kiva lukee syitä minkä takia ihmisestä tulee tietynlainen.että kaikella asioilla on merkitystä.t.jone

  • jaana 23.04.2019 at 12:12 pm - Reply

   Kiitos Jone tuesta ja kannustuksesta 🙂 Kaikella tapahtuneella on todellakin tarkoitus ja merkitys:)

 3. Anita 17.04.2019 at 8:01 am - Reply

  Onnea Jaana, tää on niin sun juttu ❤

  • jaana 23.04.2019 at 12:10 pm - Reply

   Kaunis kiitos Anita kommentistasi <3 Tämä luo taas uskoa siihen, että olen oikella tiellä 🙂

Kommentoi